Meny Stäng

Om MIN MASSAGE

Pröva att ställa dig följande frågor: Har jag smärta i ländryggen, axlar eller nacke? Har jag ömhet och värk som strålar till olika delar av kroppen? Har jag en nedsatt rörlighet i axlar, skuldror eller höftleder? Har jag problem med min hållning? Är jag stressad och har svårt att ”varva ner”? … eller är jag helt enkelt bara värd en riktigt skön massage?

Svarade du ja på en eller flera av frågorna – så boka en tid för behandling hos mig! Jag är både diplomerad medicinsk massageterapeut och massör (certifierad av Branschrådet Svensk Massage). 

Mina massagebehandlingar har sin grund i den svenska klassiska massagen. Den är i grunden kraftfull och djupgående, men jag anpassar den självfallet efter varje kunds önskemål och förutsättningar. Några av massagens effekter är att:

Min grundläggande massage anpassar jag även till det som populärt kallas idrottsmassage, där jag kompletterar den klassiska massagen med andra tekniker för att stödja den idrottande i uppvärmning, återhämtning och rehabilitering. Med denna mer behandlande massage kan muskulära skador förebyggas, läkningsprocesser förkortas samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.

Den medicinska massageterapin är mer resultatorienterad och fokuserar på mer specifika muskulära problem och besvär som:

Massageterapi inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa. Den inkluderar massage, triggerpunktsbehandling, muskeltöjning och avslappningstekniker. Som grund för inriktningen av behandlingen ligger ofta en grundlig intervju, hållningsanalys och vid behov olika manuella medicinska tester. Den varierar naturligen utifrån behov och förutsättningar. Ofta kompletteras behandlingen med övningar för ökad rörlighet och styrka.

Massage på Portens Gym

Jag erbjuder tider både tidiga morgnar, senare eftermiddagar och kvällar. Du bokar via BokaDirekt eller via receptionen på Portens Gym. Du når mig ju också på telefon 0725-652030.

Massage på jobbet

Om ni vill erbjuda massage på jobbet, kan jag komma till era lokaler, eller ta emot era anställda på Portens Gym.

Massage på evenemang

Om ni vill erbjuda massage på ett evenemang som ni arrangerar, kan jag ställa upp min bänk och erbjuda kortare massagebehandlingar. Det kan vara vid större idrottsevenemang – för de utövande eller till publik.