Meny Stäng

Söndagsyoga i Tollered 19 maj

Då är det dags för det tredje yogaevenemanget 2019 i Tollered med mig! Kom med till en fördjupning i den yoga jag gillar och utövar – bland annat på Portens Gym. Söndagen den 19 maj får du alltså chansen att ge din yoga lite mer tid och djup. Detta i den lugna miljön som Bergasalen i Tollered erbjuder.

Min idé är att dela upp en längre yogalektion i tre delar;Vi inleder med en lugn yoga där vi väcker kropp och knopp till liv. Vi fördjupar oss i andningens betydelse i yogan och provar på olika teknikerVi fortsätter med en rörligare yoga med klassiska yogapositioner i ett naturligt flöde – allt utifrån egna förutsättningarVi avslutar med en längre stunds djupare avslappning där vi också prövar på några meditationstekniker.

Bergasalen ligger i byggnaden Gamla kontoret – mellan Tollereds Hotell och Tollereds Biograf. Adressen är Volrath Bergs väg 9. Avgift om 250 kronor betalas på plats – swish eller kontant. Det kommer finnas lite frukt och te som vanligt. Har du ingen egen yogamatta, kan du låna en av mig.

Anmälan – gör du till mig på Porten; eller under Evenemang på min Facebooksida – Ulfs Yoga & Massage, eller så messar/ ringer du mig på 0725-652030. Har du frågor – bara ring!