Meny Stäng

Söndagsyoga i Tollered

Då är det dags för höstens första yogaevenemang med mig!

Kom med till en fördjupning i den yoga jag gillar och utövar – bland annat på Portens Gym. Söndagen den 16 september får du alltså chansen att ge din yoga lite mer tid och djup. Detta i den lugna miljön som Bergasalen i Tollered erbjuder. Min idé är att dela upp en längre yogalektion i tre delar;

  • Vi inleder med en lugn yoga där vi väcker kropp och knopp till liv. Vi fördjupar oss i andningens betydelse i yogan och provar på olika tekniker
  • Vi fortsätter med en mer intensiv och fysiskt utmanande yoga. Vi tar oss in i olika klassiska yogapositioner i ett naturligt flöde – allt utifrån egna förutsättningar
  • Vi avslutar med en längre stunds djupare avslappning där vi också prövar på några meditationstekniker

Vi lägger 40-50 minuter på varje del och tar kortare pauser mellan dem, där vi kan prata lite om det vi gjort och upplevt. Ni som yogat med mig tidigare, vet att jag ger mycket instruktioner och tips. Här får vi ytterligare lite utrymme att öka vår förståelse av vad vi håller på med och vill uppnå på yogamattan. Om du inte har yogat så mycket tidigare, kan den mer fysiska yogan bli en riktig utmaning – men låt inte det hindra dig, man kan alltid hitta alternativ där det blir för krångligt – jag hjälper dig!

Avgift om 200 kronor betalas på plats – swish eller kontant. Det kommer finnas lite frukt och te. Har du ingen egen yogamatta, kan du låna en av mig.

Anmäler dig – gör du på mitt Facebook-evenemang eller så messar/ ringer du mig på 0725-652030. Har du frågor – bara ring!

Gilla och dela gärna min Facebook-sida samt bjud även gärna in dina Facebook-vänner till detta evenemang.

Välkommen!