Meny Stäng

Söndagsyoga med Ulf i Tollered 4 november

Då är det dags för höstens andra yogaevenemang i Tollered med mig!

Kom med till en fördjupning i den yoga jag gillar och utövar – bland annat på Portens Gym. Söndagen den 4 november får du alltså chansen att ge din yoga lite mer tid och djup. Detta i den lugna miljön som Bergasalen i Tollered erbjuder. Min idé är att dela upp en längre yogalektion i tre delar;
Vi inleder med en lugn yoga där vi väcker kropp och knopp till liv. Vi fördjupar oss i andningens betydelse i yogan och provar på olika tekniker
Vi fortsätter med en rörligare yoga med klassiska yogapositioner i ett naturligt flöde – allt utifrån egna förutsättningar
Vi avslutar med en längre stunds djupare avslappning där vi också prövar på några meditationstekniker

Vi lägger 40-50 minuter på varje del och tar kortare pauser mellan dem, där vi kan prata lite om det vi gjort och upplevt. Ni som yogat med mig tidigare, vet att jag ger mycket instruktioner och tips. Här får vi ytterligare lite utrymme att öka vår förståelse av vad vi håller på med och vill uppnå på yogamattan. Om du inte har yogat så mycket tidigare, så låt inte det hindra dig. Det finns alltid alternativ om något upplevs som för krångligt – jag hjälper dig!

Bergasalen ligger i byggnaden Gamla kontoret – mellan Tollereds Hotell och Tollereds Biograf. Adressen är Volrath Bergs väg 9. Avgift om 200 kronor betalas på plats – swish eller kontant. Det kommer finnas lite frukt och te. Har du ingen egen yogamatta, kan du låna en av mig.

Anmälan – gör du till mig på Porten; eller under Evenemang på
min Facebooksida – Ulfs Yoga & Massage, eller så messar/ ringer
du mig på 0725-652030. Har du frågor – bara ring!