Meny Stäng
_MG_0429

Yoga på Portens Gym

Jag har yogapass på Portens Gym tre gånger i veckan. Det är öppna pass med lite olika inriktningar. Det går att köpa klippkort eller betala per gång. Bokning och betalning görs till gymmet. Här erbjuder jag även privatlektioner.

Basic Yoga

Ett yogapass där jag är mer noggrann med instruktioner och där du får mer tid och stöd att verkligen lära dig de vanligaste yogapositionerna och succesivt utveckla din förmåga. Ett perfekt pass både för såväl nybörjaren och den mer erfarne, som vill ha ett flödesbaserat Hatha yogapass i lugnare tempo.

Morgonyoga

Ett yogapass där vi använder lite mer tid till att utveckla vår andning och förmåga att slappna av, på bekostnad av något färre traditionella yogapositioner och rörelser. Ett pass som passar såväl oerfarna som erfarna yogisar och som ger en perfekt start på helgen.

Yoga med lite mer power

Ett yogapass med lite mindre instruktioner från mig, som passar dig som är hyfsat bekant med de vanligaste yogapositionerna och/ eller vill ha ett mer utmanande och intensivt yogapass. Vi hinner helt enkelt med fler positioner – som utmanar och utvecklar din rörlighet, uthållighet, styrka och balans.

PT-yoga

Privatlektioner där vi fokuserar på de positioner du vill utveckla och fördjupa dig i.